چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۵
​​​​​​غدیر انسان‌ساز و تمدن‌ساز است

حوزه/ مدیر عامل بنیاد بین‌المللی غدیر کشور در سیزدهمین همایش بین‌المللی سیره علوی گفت: غدیر انسان‌ساز، جامعه‌ساز و تمدن‌ساز است و مضمونی جهان‌شمول دارد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از خرم آباد، حسین ظریف منش، مدیر عامل بنیاد بین‌المللی غدیر کشور امروز در سیزدهمین همایش بین‌المللی سیره علوی که با رویکرد مشارکت و تعاون در دانشگاه لرستان برگزار شد، با تبریک دهه امامت و ولایت و عید سعید غدیر با اشاره به اینکه واقعه غدیر نقطه عطفی در تاریخ اسلام است، افزود: عیدسعیدغدیر روز جشن و افضل اعیاد است و باید تلاش کنیم واقعه غدیر برای همگان احیا و برجسته شود.

وی با اشاره به اینکه سه نوع نگاه به غدیر وجود دارد، اظهار کرد: نگاه اول به غدیر این است که غدیر روز جشن و سرور و افضل اعیاد و روزی است که باید آن را گرامی بداریم.

مدیرعامل بنیاد بین المللی غدیر دومین نگاه به غدیر را این دانست که واقعه غدیر واقعه ای تاریخی و مورد اتفاق همه فرق اسلامی است که در این راستا یک عده آن را توصیف،عده ای آن تحلیل و برخی آن را تبیین کرده و از غدیر به‌عنوان اثبات حقانیت امام علی(ع) استفاده می‌کنند.

ظریف منش با اشاره به اینکه نگاه سوم به غدیر این است که غدیر اتمام نعمت، اکمال دین و باطل کننده سفسطه جدایی دین از سیاست و امری الهی نگاه می ‎شود خاطرنشان کرد:غدیر واقعه ای تاریخی و نقطه عطفی در تاریخ است و باید به صورت یک حقیقت جاری در جامعه ترویج داده شود.

وی با بیان اینکه امروز بیشتر از هر زمان دیگری به غدیر و فلسفه غدیر نیازمند هستیم گفت:غدیر انسان ساز است و معرفی غدیر در واقع معرفی الگوهایی برای حکمرانی جامعه است.

مدیرعامل بنیاد بین اللملی غدیر کشور با تاکید بر اینکه غدیر مقدمه ای برای بعثت و مکملی واجب برای ظهور است افزود:غدیر انسان ساز،تمدن ساز و جامعه ساز است و مضمونی جهان شمول دارد.

ظریف منش بر ترویج سیره علوی در جامعه تاکید و گفت: گفت: شعار امسال دهه امامت و ولایت امیرالمؤمنین(ع)، معیار زندگی و الگوی حکمرانی انتخاب شده است و نیاز است که آموزه های علوی را در ابعاد مختلف زندگی شخصی از جمله تربیت فرزند و همسرداری،کسب و کار و تولید،دفاع و امنیت و ...در جامعه پیاده کنیم.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha